Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
26/08/02
PIF - Rosendal 5-2 (2-2)
Så er PIF igen kommet op i omdrejninger efter sommerferien. Efter at Carsten Mikkelsen i kampens første minut helt havde glemt, at bolden altså skal sparkes i nettet viste Ole Vestergard med en flot halvflugter, at han stadig kan score mål. Kort efter blev det til 2-0 på straffe. Her gik PIF så lidt i stå, og Rosendal kom på 2-1 efter glimrende gennemspil. Dommeren kompenserede en hårdt dømt udvisning med et straffespark til pauseresultatet. Straks efter pausen kørte det igen for PIF med godt kombinationsspil, således at sejren på 5-2 sagtens kunne være blevet større. Målscorere: Jens Larsen 3, Ole Vestergaard 1, Hans Vestergaard 1.

HLT 80 - FSI 2 - 4 (0-1)
FSI førte 1-0 ved pausen. Målscorer Jørgen Busch.
I anden halvleg scorede: Brian Adamsen, Kim Hallas og Benny Pedersen.
Med aftenens resultat har FSI vundet 8 sejre i træk og indtager nu førstepladsen
i turneringen.

17 kampe = 40 points.

PIF - BB 0-2 (0-1)
PIF spillede uinspireret, uden kampgejst, misbrugte sine chancer, virkede i dårlig fysisk form og havde lidt modvind hos dommeren. Alt i alt en dårlig kamp.
17 kampe = 36 point

Handest - PIF 1-1
Referenten var ikke med i denne kamp, der efter siende burde have været vundet chancerne taget i betragtning. Målscorer: Ole Vestergaard

16/08/02
FSI - IK Rosendal 3 - 0
FSI opnåede den 7. sejr i træk.
For FSI nettede Finn Rahbæk Brandsen, Henrik Christensen og Kim Hallas.

16 kampe = 37 points.

(resultatformidling forsinket 4 dage p.g.a. lynnedslag i telefonkablerne)

12/08/02
PIF - Grenå 0-5 (0-1)
Kvalifikation til landsmesterskab
Uden sin topscorer og to andre stamspillere spillede PIF i Auning om retten til deltagelse i landsmesterskaberne. Set med PIF øjne både startede og sluttede kampen rigtig skidt. Grenå scorede på sit første angreb i en situation, hvor PIF's keeper ellers havde begge hænder på bolden, hvilket dommeren desværre ikke så. Sort uheld. Og nok et uheld - blot to minutter senere befandt Karl Henrik sig pludselig alene med Grenå's målmand, og det kom der ikke noget godt ud af. Man kunne frygte den helt store nedsabling, idet Grenå holdet kørte løs i et tempo, som flertallet af PIF's spillere sikkert også har gjort engang - for 10-15 år siden. Alligevel lykkedes at ikke Grenå at få scoret yderligere mål inden pausen, og efter pausen faldt tempoet til et niveau, hvor PIF egentlig kom ganske godt med. Det varede dog kun indtil 10 min. før tid. Måske var det tanken om risikoen for en omkamp, der fik PIF forsvaret til passivt at se på, mens en Grenå spiller driblede lidt rundt i feltet for slutteligt at sparke bolden i mål. Og så gik der hul på bylden - yderligere tre må fik Grenå scoret inden slutsignalet.

06/08/02
PIF - HH2 3-0 (1-0)
Sygdom gjorde, at PIF i denne kamp manglede fem stamspillere. Dettte samt et uanstændigt højt græstæppe satte sit præg på kampen. Heldigvis hører HH2 ikke til de bedste hold i rækken, så PIF kunne uden større besvær sikre sig en 3-0 sejr. Målscorere: Carsten Mikkelsen 3

05/08/02
HH 1 - FSI 0 - 5 (0-3)
Kampen blev afgjort allerede i første halvleg. FSI kunne gå til pausen foran 3-0, og i anden halvleg faldt yderligere 2 mål, så FSI kunne notere sig den 6. sejr i træk.
Mål: Jørgen Busch 3 - Kenneth Pedersen 1og Kim Hallas 1.