Jørgen Busch og Bo Nielsen scorede for FSI
Kenneth Pedersen sluttede af til 3-1.

12 kampe = 24 points.

16/06/03
Spentrup 1 - PIF 2-2 (2-1)
PIF startede umådelig sløvt hvilket SIF benyttede sig af til at bringe sig foran 2-0 efter henholdsvis hjørne og en situation, hvor såvel PIF som SIF spillere forventede en off-side kendelse. Så kom der gang i PIF, der efterhånden satte sig på stort set al spillet. Ulrik afsluttede et godt gennemspillet angreb til 2-1 midt i 1. halvleg. Kort efter pausen fik SIF en 10 minutters udvisning, men stadig uden scoring til PIF - træværket tog imod to gange. Endelig - med 10 minutter bankede Jens Larsen et langskud i netmaskerne, men mere blev det ikke til. Målscorere: Ulrik Christensen og Jens Larsen 1.

PIF - Spentrup 3 PIF vinder uden kamp
Samme ærgelige historie som FSI oplevede. Dog havde Spentrup meldt afbud ca. en time inden kampens start. Med det efter sigende store antal old-boys spillere i Spentrup kan det da godt undre, at der ikke var nogle fra Spentrup 1 & 2, der havde lyst til at komme ud og spille bold på sådan en perfekt aften.

FSI - PIF 1-0 (1-0)
Der er altid godt med gejst på, når FSI og PIF mødes - nogle gange lidt for meget. Efter 5 minutter fik en række hårde tacklinger PIF's Bjarne Klit til at se rødt, hvilket resulterede i at dommeren gav ham rødt kort. Mod 10 mand og med vinden i ryggen havde FSI et spillemæssig overtag i første halvleg, uden at det udmøntede sig i større chancer. I stedet blev det PIF's Jens Larsen, der opsnappede en løs FSI aflevering, driblede sig fri af to forsvarere og med et behersket skud sendte bolden over FSI målmanden til 1-0. Efter pausen fik PIF godt fat, og kombinerede sig igennem til en række nær-ved-og-næsten forsøg, hvor bl.a. Jens Larsen startede halvleen med at kanonere bolden på stolpen og senere var det overliggeren, der stod for tur. Mod kampens slutning satsede FSI voldsomt, men formåede dog ikke at spille sig igennem et godt kæmpende PIF forsvar. Målscorer: Jens Larsen 1

FSI - Purhus 0-1
Referatet overlades til det vindende hold.