This page is powered by Blogger. Isn't yours?
31/08/04
FSI - Rosendal 3-1 (0-0)
(Rosendal vinkel)

Første kamp i år endte 6-2 til FSI så det skulle gøres bedre denne gang, første halvleg bød på en del 100% chancer til Rosendal, Flemming hættede forbi mål på 3 meters afstand, Kenneth var uheldig et par gange med dårlige afslutninger på kort hold, spillet blev kørt godt over fløjende og for en gangs skyld var der noget der mindede om en midtbane hos Rosendal. FSI peb igennem hele først halvleg og ville både have vist den ene og den anden ud, men dommeren havde ingen kort med.
I starten af anden halvleg var FSI slet ikke kommet i omdrejninger og efter 5 minutter startede et angreb i venstre side fra Søren Øland til Søren som lagde bolden ind i feltet, Flemming var dygtig med hovedet, den her gang, og overlistede en fremstormende målmand og hættede i et tomt mål. Kort efter var det modløse FSI hold heldige på et hjørnespark og ramte en Rosendal spiller på armen hvorved bolden røg i mål. Dette vendte humøret hos FSI som
herefter troede på at tingene kunne lade sig gøre og de scorede 2 gange på gennemspillede angreb, Kenneth havde dog en eller to store chancer i slutfasen, men uden held.
Men alt i alt en god kamp med mange chancer.

30/08/04
HH1 -PIF 3-2 (1-1)
Det positive var, at PIF formåede at score to gange i samme kamp, hvor de endda var foran både 1-0 og 2-1. PIF gik energisk til sagen og havde egentlig rimelig styr på kampen lige ind til dommeren fik lyst til at blande sig. Et skud på klods hold ind i en gruppe PIF spillere bedømte han - som eneste mand på stadion - til straffespark pga. hånd på bolden. Og inden PIF havde smidt fustrationerne, der bl.a. betød en 10 min. udvisning til Benny Sørensen, afgjorde HH1 kampen til ders fordel på et hovedstødsmål. Målscorere: Carsten Klit og Poul Hauge hver 1.

Efter en målløs 1. halvleg bragte gæsterne sig foran 0-1, men gæsterne var så venlige selv at udligne til 1-1.
Bo Nielsen og Finn Rahbæk Brandsen sørgede for 3-1 sejren til FSI.

19 kampe = 51 points.

24/08/04
Purhus-Rosendal 1-3 (1-2)

I løbet af de første 10 minutter kunne Rosendal med lidt held have været foran med 4 mål, vi fik dog scoret et mål på et perfekt angreb startet helt nede bagfra i højre side med en perfekt aflevering fra Hans-Henrik op til Flemming som gik direkte til baglinien og sendte bolden ind foran mål til Kenneth der igen scorede usvigeligt sikkert. Kort efter havde Flemming et skud på
stolpen som målmanden end ikke så. Martin scorede Rosendals andet mål ved at spadsere igennem straffefeltet uden at nogen angreb ham og så til sidst, efter nogen overvejelse, placerede han bolden hvor der var mest plads i målet. Purhus fik reduceret på et højt vildtflyvende vildskud som Fjeldsted ikke kunne nå.
I anden halvlej var der chancer i begge ender, men Vildmanden fik dementeret påstanden om at han ikke kan bruge hovedet, så på et flot hjørnespark fra Jens Øland kunne han med hovedet dirigere bolden i nettet, efter lige at have flyttet Landmanden så han kunne komme til.

23/08/04
FSI - Hobro 2-1 (1-1)

Gæsterne fra Hobro bragte sig foran 0-1, men Thomas Lund fik udlignet for FSI inden pausen.
I anden halvleg scorede Kenneth Pedersen sejrsmålet, og dermed fik FSI revance for nederlaget
på 0-2 i foråret.

18 kampe = 48 points.

Handest-BB 1-5 (1-3)

Efter en lige start på kampen overtog BB mere og mere af spillet. Ret tidligt i kampen kom BB foran men Handest svarede igen med en udligning på vel den eneste reelle chance i kampen. BB fik rystet udligningen af sig og bragte sig foran med 3-1 inden pausen.

I 2. havleg kørte BB meget rundt med bolden og skabte en del chancer, skarpheden mangled dog i mange situationer og det blev "kun" til 2 scoringer.

Målscorere for BB: Brian "Målmand" Nielsen for 3. kamp i træk, Michael Larsen og Carsten Fuhlendorff 3.

Holdet har faktisk kun tabt 1 af de seneste 13 kampe....

17/08/04
Rosendal-HH1 3-0 (1-0)
Efter at HH1 havde vundet første kamp i foråret 1-0 var der lagt op til revance, og resultatet kan der ikke pilles ved, alle 3 mål blev dog scoret mere eller mindre tilfældigt.
Det første mål var et indlæg fra Landmanden der blev lidt for langt og højt til at målmanden eller andre kunne nå det, det 2. mål var en hård aflevering fra Flemming til Vildmanden som en HH1 spiller kom i vejen for, og scorede et flot selvmål på. Det sidste mål var en aflevering der nåede frem via en HH1 spiller til Vildmanden, der scorede sikkert fra tæt hold. Men generelt en
fair spillet kamp med meget tempo i.

16/08/04
PIF - Hobro 0-5 (0-2)
Resultatet fortæller om et PIF hold uden bid i angrebet og lidt for medgørlige i forsvaret. I et forsøg på at forbedre spillet var der byttet godt og grundig om på pladserne, men som det fremgår udeblev virkningen - i foråret endte kampen mod Hobro 0-0.
Problemet ligger måske i det relativ store antal ungkarle på holdet - de er skam vældig optaget af at score - deres succes i den henseende er dog ikke synlig på måltavlen.

HH 2 - FSI 1-4 (0-2)

Allerede ved pausen førte FSI 0-2.
Målene scoret af Robert Stampe og Kenneth Pedersen.
I anden halvleg scorede Jan Sørensen og Finn Rahbæk Brandsen.
Dermed FSI notere den 7. sejr i træk, hvis man ser bort fra 0-2 nederlaget
til Stenvad fredag aften.

17 kampe = 45 points.

Onsild-BB 1-5 (0-3)

Efter en første halvleg med spil til stort set et mål og en føring på 3-0 til BB blev 2. halvleg en noget ukoncentreret og uinspireret fornøjelse. Sejren var dog aldrig i fare og kunne vel nemt være blevet større.

Målscorere: Jesper Faber, Ole Olesen, Brian "Målmand" Nielsen på straffe og Carsten Fuhlendorff 2

10/08/04
10/08/04
Handest-Rosendal 2-3 (2-1)
Efter 5 minutter var der ingen ting der tydede på at kampen ville blive så jævnbyrdig, Rosendal havde en del 100% chancer, men vi fandt ud af at Vildmanden ikke kan bruge hovedet, ihvertifald ikke til hovedstød.
Fortjent kom Rosendal foran på deres femte store chance, en tværaflevering som Kenneth usvigeligt sikkert satte ind med indersiden. Handest udlignede på et godt gennembrud, og havde haft en del nærgående forsøg, lidt senere kunne et meget passivt forsvar se Handest bringe sig foran, til halvlegsresultatet.
Lidt heldigt fik Rosendal tilkendt et straffespark i starten af 2. halvleg, Vildmanden blev fældet i feltet, Per Arents fik lov til at putte bolden i mål.
Vildmanden gjorde sin pligt lidt senere og scorede på sit 10. forsøg.
Iøvrigt kunne Landmanden høres over hele banen, stemmen fejlede ikke noget.

09/08/04
FSI - Purhus 5-0 (2-0)

FSi havde i aften en relativ nem opgave og kunne notere den 14. sejr i 16 kampe.
Allerede ved pausen førte FSI 2-0.
For FSI scorede:
Kenneth Pedersen (2), Finn Rahbæk Brandsen (2) og Bo Nielsen.
På fredag møder FSI (som vinder af forårets turnering) i Fårup det stærke hold fra Stenvad i en kamp, der gælder kvalifikation til DGI´s landsmesterskab i Løgum kloster den 3. - 5. september.

16 kampe = 42 points.

BB-Spentrup 2 2-1 (1-1)

En rigtig flot fodboldkamp med masser af godt spil og mange gode chancer til begge hold. Spentrup startede bedst og kørte bolden rundt i sommervarmen hvor BB spillerne måtte løbe mange meter. Der måtte dog et selvmål af BB´s Troels Møller for at bringe Spentrup i spidsen, efter en del forsøg fra begge hold lykkedes det BB at udligne kort før pausen ved Carsten Fuhlendorff efter godt opspil af Christian Brøndum. I anden halvleg fik BB mere styr på spillet, og sejrsmålet blev scoret ca. 7 min. før tid af Ole Olesen efter godt opspil igen af Christian Brøndum.

En god start på 2. del af sæsonen af BB med sejre over nr. 3 og nr. 2.

03/08/04
Onsild-Rosendal 0-2 (0-0)

En kamp med mange chancer i begge ender af banen, men en fortjent sejr som nemt kunne være blevet meget større.
Der blev især lagt mærke til en situation hvor Peter Flygel var alene med Onsilds målmand og
ingen gad hjælpe hverken målmand eller Peter, Peter bestemte sig efter laang tids overvejelse at forsøge sig med et skud på mål, men målmanden redede til stor morskab for alle andre end Peter.
Typisk mål fra Vildmanden, et indlæg fra fløjen blev lidt for langt og højt og så røg den i mål.
Ligeså typisk mål fra Jens Øland fra 30-35 m. distance opdager han at målmanden ikke er i buret, og så placeres skudet midt i målet.
Målscorer: Vildmanden og Jens Øland

02/08/04
PIF - HH2 1-2 (1-1)
PIF kom efter 5 min. foran 1-0 uden at anstrenge sig, og så ud til at blive en kedelig kamp, hvor PIF ville få alt spillet. Og det med "alt spillet" kom til at holde stik - det var meget sjældent, at HH2 kom i nærheden af PIF's mål. Men det lykkedes da en enkelt gang, hvor der så blev lavet et klodset straffespark, og så stod der 1-1. Ingen grund til bekymring - PIF producerede jo chancer på stribe. Sådan fortsatte det i 2. halvleg, men eneste mål tilfaldt HH2, efter at PIF's målmand med et "Jeg har" sparkede bolden på modstander, så riposten trillede i mål. Målscorer: Benny Sørensen

Spentrup 1-FSI 2-3 (1-2)

FSI kom foran 2-1 ca. 20 sek. før pausen. I anden halvleg udlignede hjemmeholdet til 2-2, men FSI hev sejren i land ca. halvandet minut før dommerens slutfløjt.
Mål for FSI: Bo Nielsen 2 og Thomas Lund 1.

15 kampe = 39 points.

BB - Hobro 3-0 (1-0)
En kamp der tydeligt bar præg af en god sommerferie for begge hold... Der var ikke meget tempo på tingene. BB kom ret hurtigt foran på et flot gennemspillet angreb hvor Søren Pedersen spillede Michael Larsen fri til scoring. Hobro havde det spillemæssige overtag men var absolut ikke specielt effektive foran BB´s mål hvor Brian Nielsen stod en rigtig god kamp. Spillet bølgede frem og tilbage med gode chancer i begge ender. Hobro havde dog fortsat mest spil uden at kunne omsætte det i mål. I stedet slog Michael Larsen til med sit andet mål 10 min. før tid og målmanden Brian Nielsen slog sejren fast på straffe 5 min. før tid.
Straffesparket begik Hobros målmand mod Christian Brøndum, og måtte samtidig se det røde kort for forseelsen.