Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
26/04/05
Spentrup2 - BB 4-0 (2-0)

Det er jo efterhånden ved at blive en vane at skulle skrive, at BB har problemer med at score mål. For 3. gang i træk gik holdet fra banen uden at score - det vinder man ikke mange kampe ved!!

Det er såmænd ikke fordi chancerne ikke er der men når målene så ikke kommer så slår holdet op i banen og modstanderne får nemme mål - sådan var det også i denne kamp hvor Spentrup 2 ikke gjorde tingene sværere end de var og dermed kørte en (lidt for) stor sejr hjem.

For BB er der ikke andet at sige end at der skal mål til for at vinde kampene!!!

25/04/05
Purhus - FSI 0-0 (0-0)

Så måtte FSI afgive årets første 2 points. Et skud på stolpen og et par gode forsøg, der blev klaret af PIF-målmand Mikael Rauff var det nærmeste FSI-angriberne kom scoring i aftenens kamp.
Til gengæld holdt FSI´s forsvar for femte kamp i træk modstanderne fra at score.

5 kampe = 13 points.

Rosendal-Onsild 1-1 (1-1)
Igen var der problemer for Rosendal at komme ud af starthullet, kort inde i første halvleg sendte Onsild et skurede skud mod mål, det blev taget af Rosendals keeper, men desværre er bolden jo rund og den trillede fra ham, 1-0 til Onsild. Dette vækkede spillerne fra Rosendahl, og de lagde et solidt pres på modstanderne, belønning kom lidt før pause. Et godt gennemspillet angreb, blev afsluttet med et kanon skud fra Finn Boysen, 1-1.
Anden halvleg forsatte Rosendahl sit presspil, forsvaret og midtbanen viste deres styrke, men desværre lykkes det ikke for de nye angriberne at score, et problem som de gamle er bekendt med. Onsild havde også et par gode chancer, men kampen sluttede 1-1.
Der var ros fra dommeren, kampen blev afviklet uden det store brok.

19/04/05
Hobro-BB 1-0 (1-0)

En rigtig god fodboldkamp desværre med et lidt uheldigt resultat for BB!!

Hobro startede bedst og kom foran midt i 1. halvleg. BB overtog spillet og havde i 2. halvleg et massivt spilovertag og masser af chancer - desværre ville bolden bare ikke ind over stregen.

Men det hidtil bedste spil af BB som for første gang i de sidste mange år 2 kampe i træk ikke har formået at score!!!

Vi må da håbe det bliver bedre.

HH 2 - PIF 1-5 (1-4)
HH 2 kom foran 1-0 få minutter inde i kampen, efter at PIF på det tidspunkt havde haft skud på overliggeren og to andre store chancer. Så HH scoringen var kun en stakkels trøst for HH - PIF med vinden i ryggen fortsattte med hurtig spil og direkte spil, så stillingen var 4-1 ved pausen. Efter pausen havde HH enkelte forsøg, der burde have givet scoring, men generelt sad PIF også på denne halvleg. Målscorere: Jens Larsen 3, Ole Pedersen 1, Karl Henrik Svendsen 1

18/04/05
Spentrup 1 - FSI 0-6 (0-1)

Kampen var flyttet til Spentrup, men det forhindrede ikke FSI i at få den 4. sejr i denne sæson.
Ved pausen var stillingen 0-1. I anden halvleg gik det stærkt, og kampen sluttede 0-6.
Mål for FSI: Thomas Lund 2, Bo Nielsen 2, Sten Sørensen 1 og overraskende nok også Allan Bundgaard 1.

4 kampe = 12 points. Målscore: 17-0.

12/04/05
Rosendal-HH2 2-1 (0-1)
Første halvleg var en meget lige affære, Heine Nielsen (dommeren) havde en væsentlig fejlkendelse da han annulerede et mål til Rosendal, han mente at der var offside. Men iøvrigt rart at se en dommer der gidder flytte sig på banen. HH2 kom foran efter et frispark i venste side ved kanten af straffefeltet, hvor bolden efter en tværaflevering havner foran en HH2 spiller der skovler den i mål med knæet. I anden halvleg skiftede Rosendal forsvarstaktik, dette medførte at HH2 ikke havde een reel chance resten af kampen. Hans Henrik udlignede efter et hjørne hvor bolden i et klumpspil havner for fødderne af ham.
Målet til 2-1 bliver lavet efter at Finn Boysen får bolden fra Flemming, og spiller ham igen i den frie rum, efter et kort løb smides bolden ind foran mål hvor den rammer Vildmanden i hovedet og ryger ind, godt hovedstød, flot mål!
HH2's målmand havde mange store redninger i anden halvleg.

BB-FSI 0-3 (0-1)

FSI er ikke BB´s livret...

FSI skriver i deres referat af kampen, at det var en fortjent sejr - det er nok også rigtigt men sandheden er, at hvis BB havde kendt deres besøgstid i første halvleg havde stillingen været en pæn føring til BB.

I 2. halvleg kørte FSI klogt rundt med bolden og BB havde totalt udsolgt så på den baggrund var det fortjent at FSI vandt.

11/04/05
PIF - Nørreå 1-1 (0-0)
Med det spil PIF leverede denne aften var det egentlig et godt resultat. Selvom PIF havde overvægt i spillet, var det Nørreå, der havde de farlige målchancer - heldigvis stod Rauff en god kamp. Det kneb for PIF at få lagt de rigtige afleveringer og når de blev lagt, at de så var præcise nok. Først med 10 min. tilbage fik PIF endelig scoret, men blot et minut før slutsignalet fik Nørreå en returbold, der blev banket ind bag en sagesløs Rauff i PIF målet. Målscorer: Jens Larsen

BB - FSI 0-3 (0-1)

FSI´s mål i 1. halvleg blev scoret på straffespark af Thomas Lund.
I anden halvleg blev sejren slået fast af Bo Nielsen og Robert Stampe.
En fortjent sejr til FSI, der nu har en målscore på 11-0.

3 kampe = 9 points.

05/04/05
Nørreå-Rosendal 1-1 (1-0)
Ingen grund til at holde det hemmeligt, Tussen scorede i sidste sekund det udlignende mål efter et gevaldigt Rosendal pres!
Hans første mål i flere hundrede kampe!
En mærkelig kamp, Rosendal havde 3 skud/chancer på stolperne uden mål i første halvleg, mens Nørreå havde eet fint gennemspillet angreb som resulterede i mål.
I anden halvleg havde begge hold en del forsøg uden resultater før til sidst, Nørreå var meget tæt på at komme på 2-0, men Henrik havde en fremragende redning.
Dommerpræstationen var meget under middel, egentligt utroligt flot at nogen gider dømme efter så meget kritik.

04/04/05
Spentrup 1 - BB 2-3 (1-3)
BB skulle forsøge at revanchere den lidt skuffende opstart på sæsonen og spillet flød også meget bedre i denne kamp. Alligevel var det Spentrup 1 der kom foran på en lidt uheldig forsvarsaktion af BB. Herefter stod der BB på det hele og holdet kom helt fortjent foran 3-1 på nogle gode gennemspillede angreb. I 2. halvleg fortsatte BB dominansen og sad stort set på det hele indtil 5 min. før tid hvor BB´s målmand gik fejl af et hjørnespark som dermed blev omsat i mål til Spentrup 1. De sidste minutter blev et pres mod BB som var ved at sætte sejren over styr hvilket ville have været helt misvisende. Målscorere for BB: Jesper Faber, Michael Larsen og Niels Jørgen Thejls.

Spentrup 2 - PIF 1-2 (0-0)
Spentrup var havde det meste af spillet i denne kamp, men bortset fra et skud på stolpen og nogle klumpspil situationer blev spillet ikke omsat til chancer. PIF fik en række kontrachancer i 1. halvleg, der godt kunne have givet mål, og faktisk blev der også vist antydninger af kombinationsspil i denne halvleg. Kort ind i 2. halvleg blev bolden stukket frem til Ole Pedersen, der hurtig opfattede at Spentrup's målmand var så langt ude, at Ole kunne spille bolden den ene vej rund, selv smutte den anden vej for derefter at trille bolden i mål. Det gav øget Spentrup pres, men det var mere tilfældigheder end godt spil, der resulterede i det udlignende mål ca. 10 min. før tid. Spentrup fortsatte med at presse, mem PIF var ikke færdig - opspil i venstre side - bolden helt over på højrekanten, mod baglinien, til bageste stolpe, hvor Ole Pedersen headede indforan mål, hvor Jens Larsen afgjorde kampen. Målscorere: Ole Pedersen & Jens Larsen hver 1

FSI - HH 1 1-0 (0-0)

En dårligt spillet og begivenhedsløs kamp, der først i det 59. minut fik en for FSI glædelig udgang.
Mål: Kenneth Pedersen.