This page is powered by Blogger. Isn't yours?
26/09/05
Rosendal-Hobro 5-0 (3-0)
Så er det vist sat på plads, Slynglerne totalt nedspillet på Rosendal stadion!
Til deres forsvar skal siges at det ikke var det stærkeste Slyngelhold der er set, men de gjorde hvad de kunne.
Kampen startede ellers godt for Slynglerne, Vildmanden brændte en kæmpe chance foran
mål, en meter foran mål lykkes det ham at skyde 10 m. over mål. Men det tog ikke pippet fra ham, så resten af kampen lavede han to flotte mål, han er absolut holdet topscorer (igen) i år. Vi er holdt op med at tælle målene.
Jens Øland scorede også et enkelt mål eller også var bolden ikke inde, hvis den ikke var inde skulle Slyngelholdets bagerste mand (Jimmy) være vist ud da han tog bolden med hænderne, men fornuftigt dømte dommeren mål.
Peter var igen en af holdet bedste og farligste folk med 2 scoringer og med lidt held havde han scoret 3.
Så tak for en god sæson, også til de andre hold i puljen.
Vi sluttede sæsonen med hygge i klubhuset med rigtig god mad og rigelig væske, godt arrangeret at Brixen som sædvanligt.

17/09/05
Purhus-BB 2-2 (1-0)

En rigtig hyggelig afslutningskamp på sæsonen. Både Purhus og BB havde ikke noget at spille for og det blev så et behersket tempo og få frispark.

Purhus bragte sig foran 1-0 i første halvleg men BB kom bedre med i 2. halvleg og kom foran 2-1 på mål af Carsten Fuhlendorff og Tage Jensen (var måske mere et selvmål).

Purhus fik dog udlignet kort før tid da en ripost fra stolpen ramte Brian Nielsen i brystet og røg i mål - det var et rimeligt resultat af anstrengelserne.

Tak for i år og tillykke til Spentrup 2 med pokalen!!!

16/09/05
Spentrup 2 - FSI 3-3 (2-1)

Spentrup 2 førte 2-1 vedpausen. Jørgen Busch scorede for FSI.
I anden halvleg bragte Keld Nielsen med 2 mål FSI foran 3-2, men fumleri i FSI-forsvaret gav Spentrup 2 udligning til 3-3.

22 kampe * 41 points.
Målscore: 65-39.

13/09/05
BB-Rosendal 0-2 (0-0) Rosendal vinkel
Kampen var ikke helt så lige som Carsten skrev, bortset fra at stillingen længe var 0-0 så havde Rosendal et solidt overtag, i første halvleg havde Vildmanden 2 hovedstøds forsøg som godt kunne have givet mål. Landmanden fik også en oplagt chance spillet blank fri foran mål.
Men som Carsten skrev kunne BB have bragt sig foran på en udemærket afslutning i starten af 2. halvleg.
Hjørnespark statistikken siger også en smule om spilfordelingen, Rosendal havde nok 15 mens BB havde 0.
Udemærket staffesparksmål af Per og godt hovedstødsmål af Peter efter flot hjørne af Malle.
Inden sidste kamp, 21 kampe 40 point
Kommentar til Carsten: Du har helt ret i at fodbold er sådan at BB kunne have vundet kampen!

12/09/05
BB-Rosendal 0-2 (0-0)

En meget lige kamp som helt frem til 7 minutter før tid var helt åben. Det var klart, at det først scorede mål ville afgøre kampen. BB havde ramt indersiden af stolpen med et flot skud i anden halvleg.

Det blev Rosendal som fik hul på bylden da holdet korrekt blev tildelt et straffespark - herefter forsøgte BB at lægge pres på udeholdet men i stedet fik Rosendal lov at score et meget nemt mål efter hjørnespark hvor Rosendals vel eneste hovedstødstrussel fik lov at stå fuldstændig umarkeret midt for mål - han sagde naturligvis tak for gaven ved at pande bolden i mål.

Men en meget lige kamp som vel kunne have tippet til begge sider!

* Ekstra kommentar til Flemming - jeg synes efterhånden at kunne spore en vis uenighed fra dig i de kommentarer til kampene, men okay man ser vel også mest kampene fra sine egne briller :-)

FSI - Team Nørreå 3-2 (1-1)

FSI spillede i aften rigtig godt og producerede mange chancer. Jørgen Busch bragte FSI foran 1-0, men Team Nørreå udlignede inden pausen.
I anden halvleg scorede Bo Nielsen 2 gange, inden Team Nørreå fik pyntet på slutresultatet.

21 kampe * 40 points.
Målscore: 62-36.

Spentrup 1 - PIF 2-5 (0-1)
I betragtning af sidste rundes nederlag på 18-1 gjorde Spentrup det godt - de forstod at udnytte deres få målchancer - her kunne PIF lære en del. Og havde Spentrup haft en rutineret målmand kunne der måske være blevet spænding om kampens udfald.

Målscorere: Jens Larsen 2, Ole Vestergaard, Michael Højer og Karsten Klit (!!) hver 1.

06/09/05
Rosendal-Spentrup1 8-0 (2-0)
Endelig en storsejr!
Faktisk kæmpede de unge Spentrup spillere godt i første halvleg, men det nyttede ikke ret meget, Rosendal holdet var i nær stærkeste opstilling. Så efter første halvleg var der udsolgt i Spentrups forsvar.
Det vil tage for lang tid at remse målene op, men efter opfordring skal lige nævnes at Per havde 3 målgivende afleveringer. Mens Ole havde en aflevering der gav mål.
Derudover lavede Vilmanden 3 mål, Jens, Søren og Jørgen hver 1, og Fjelsted lavede kampens sidste mål på straffe.

05/09/05
PIF - Handest 4-1 (1-0)
Der blev spillet afslappet sommerbold i den helt store stil. Handest havde indledningsvis besvær med at holde 11 mand på banen og PIF tilpassede solidarisk deres indsats derefter. Oplagte målchancer blev brændt og selv et straffespark ekspederede Jens Larsen så rigelig over målet. Endelig lykkedes det Ole at få prikket bolden mellem benene på en ganske velspillende Handest målmand, og foran 1-0 kunne luntetravet fortsætte. Dog kun indtil Handest pludselig tillod sig at sende et velplaceret langskud i netmaskerne bag Rauff. Så blev PIF tvunget til at finde et højere gear, og mod slutningen af kampen gav det udbytte med tre scoringer. Målscorere: Ole Vestergaard 2, Jens Larsen 1, Michael Højer 1

Nørreå-BB 5-2 (3-2)

Faktisk en ret god kamp hvor der indtil 5 minutter før stid stod 3-2 til et godt spillende og kæmpende Nørreå hold - man kan godt se at seniorafdelingen i Nørreå er lukket ned...

BB lynstartede med et mål efter få minutters spil hvor bolden blev ført hurtigt frem og endte hos Carsten Fuhlendorff som fik vippet bolden over målmanden - et flot mål. Nørreå viste dog med hurtigt spil hvordan BB forsvaret skulle åbnes og scorede 3 flotte mål før en mindre sensation indtraf. Torben Andersen var rykket frem på fløjen og fik scoret et fint mål efter Jesper Fabers indlæg. Torben scorede sidst for 2 1/2 år siden, så det var stort.

I anden halvleg var det faktisk BB der havde de bedste chancer for scoring - bolden kom også i nettet men dommeren underkendte noget misvisende målet for off side - for øvrigt en af flere offside kendelser i 2. halvleg som var meget på vippen. BB havde flere muligheder på contra men havde ikke heldet med sig. I stedet fik Nørreå et lidt dumt straffe som Jens Kristian næsten fik fat i - lidt senere fumlede Jens Kristian så lidt så Nørreå fik en lidt misvisende stor sejr.