Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
29/08/06
BB-Onsild 1-0 (1-0)

Onsild havde det meste af spillet men vel ikke rigtigt nogle chancer hvorimod spildprocenten på selv de helt store åbne chancer uden målmand eller modspillere blev misbrugt fra BB!!!

Afgørelsen faldt i starten af 1. halvleg hvor Steen Christensen blev skubbet i ryggen ved et hjørnespark og på det efterfølgende straffe scorede Troels Møller sikkert.

Det markerede samtidig Troels´ første scoring i 4 år - så det var en stor dag.

Sejren burde dog aldrig have været i fare men specielt Faber havde ikke rigtig held med afslutningerne denne aften....

HH1-Rosendal 1-5 (1-1) Lidt underlig kamp, i første halvleg var kampen meget lige, dvs. HH1 kæmpede godt trods det at de kun var 10 mand. Men dommeren var en 'flink' mand og dømte offside så snart han kunne se sit snit til det, bortset fra Hans Henriks scoring til 0-1.
2. halvleg blev helt anderledes, HH1 faldt fuldstændigt sammen og Martin scorede 2 gange, Kasper 1 og Réne 1 gang, det hjalp at han kom ned som bagerste mand!
Som sagt dommerpræstation under middel, men heldigvis et retfærdigt resultat.

22/08/06
Rosendal-Handest 7-1 (4-0) Storsejr!

PIF- FSI 4-3 (3-1)
En ganske seværdig kamp med masser af mål. PIF kom bedst fra start og kom hurtig foran 1-0 på hovedstød efter et perfekt indlæg fra Henrik. FSI fik reduceret i et af deres sjældne besøg foran PIF målet, hvor forsvaret endnu ikke var vågnet op. Carsten gjorde det til 2-1 i en situation, hvor han fra kanten af feltet fik fri skudfelt, hvilket han benyttede til behersket at lægge bolden ind ved den ene stolpe. 3-1 blev efter at tre PIF spillere nærmest ubeslutsom havde skubbet bolden rundt foran FSI målet, inden Karsten Klit gjorde en ende på forestillingen ved at banke bolden op under overlæggeren. Det gjorde FSI endnu flottere efter pausen - et hårdt langskud tog undersiden af overliggeren; ramte stregen og sprang op i net taget. Denne reducering kom efter, at PIF havde misbrugt nogle gevaldige chancer, så nu vejrede FSI morgenluft, og fik da også tilkæmpet sig et straffespark, der bragte dem på 3-3med ti mimutter tilbage. PIF var dog stadig med, og en velspillende Carsten sparkede fra baglinien hårdt ind foran FSI målet, hvor en FSI spiller venligst hjalp bolden over målstregen. Så venlig var Brian Dahl ikke - få minutter før slutfløjtet fik han i sidste øjeblik sparket et farligt forsøg langs mållinien og forbi stolpen på den rigtige side. Målscorere: Ulrik, Karsten & Carsten hver 1

21/08/06
Spentrup 2-BB 3-1 (2-1)

BB har spillet meget ujævnt i de første kampe efter ferien - i dag var der stort set ikke nogen på holdet der spillede op til normal standard og løbemæssigt kunne BB slet ikke leve op til de seneste kampe.

Spentrup 2 har så også et rigtig godt hold og de spillede bolden godt rundt og havde nogle løbestærke spillere som hele tiden løb rigtigt. Til BB´s held var Spentrup spillerne ufatteligt ineffektive og brændte rigtig mange store chancer, men selvfølgelig også ros til Jens Kristian som stod en ok kamp.

Det eneste BB kunne ærgre sig over var at de 2 sidste mål var henholdsvis et indlæg som meget heldigt gik i mål via Jens Kr. hænder og det sidste mål var et hælspark som gik gennem benene på Ryan og knap kunne trille over stregen.

Men ingen tvivl om, at Spentrup på dagen var langt det bedste hold.

Målscorer for BB: Jesper Faber.

15/08/06
HH2 - PIF 1-4 (0-1)
En ganske fredelig kamp, hvor PIF i alle faser havde overtaget og oftede benyttede dette til stille og roligt at spille bolden rundt. Der blev skabt rigtig mange chancer og en god del af dem blev misbrugt - men det var der heldigvis plads til på en aften, hvor vejrguderne venligt nok lukkede sluserne mens kampen varede. Målscorere: Jens Larsen 3, Ole Pedersen 1

Rosendal-Onsild 2-2 (2-0) Spændende kamp, især til sidst, hvor kampen kunne have tippet til begge sider. Dog var især Onsild uheldig med et par afslutninger alene med målmanden.
Rosendal kom foran noget heldigt på et frisparksmål, skud fra Flemming, hvor målmanden på en eller anden måde får smidt bolden over stregen. Næste mål solgte Onsild forsvaret sig selv med en friløber til Flemming oppe fra midten ;-)
Jens Øland, Vildmanden og Martin havde gode chancer for også at score, men 2-0 var ok ved pausen.
2 halvleg blev en helt anden forestilling, Onsilds noget foryngede hold formåede at producere mange chancer, og helt fortjent lavede de 2 mål.

14/08/06
Hobro-BB 0-2 (0-2)

En lidt underlig kamp hvor Hobro vel havde omkring 70% af spillet men aldrig rigtig blev farlige. Eneste forsøg indenfor rammen var et frispark der prellede af på stolpen. BB måtte stille op kun med 11 mand og en ny målmand Lars Lundgaard da den normale målmand Jens Kristian var blevet skadet.

I første halvleg spillede BB fornuftigt og kørte bolden godt rundt og da Hobro spillerne ikke var helt vilde med returløb gav det gode chancer til BB.

Et hjørnespark fra Faber blev sendt ind med knæet af Carsten Fuhlendorff og et godt gennemspillet angreb endte hos Hans Larsen som via en anden spiller endte i mål.

I anden halvleg var der ikke meget luft i BB men bl.a. Troels kæmpede r..... ud af bukserne og det lykkedes at holde nullet.

En fin start på anden del af BB, som dog har smidt for meget væk i første halvdel til at være med helt fremme...

08/08/06
Rosendal-HH2 4-1 (2-0) Meget hyggelig kamp, hvor Rosendal sad solidt på stort set hele første halvleg, gode scoringer af Jørgen og Flemming og mange chancer for stort set hele holdet.
I starten af 2. halvleg fortsatte Rosendal ferien, og HH2 kom med i kampen på et flot mål af Mohamed, og kort efter afdripledes hele Rosendal holdet, heldigvis var afslutningen ikke på højde med driplingerne.
Resten af kampen vadede Rosendal i chancer/forsøg hvorefter Vildmanden og Peter lukkede kampen.

07/08/06
PIF - Nørreå 1-2 (0-0)
En kamp mellem to noget ferietunge hold. Nørreå startede bedst, men efterhånden kom PIF i gang og fik til trods for et gult kort overvægt i spillet. Efter pausen resulterede det i et frispark på kanten af feltet, som Jens Larsen listede ind ved foden af stolpen. Herefter gik det ned ad bakke for PIF - et indlæg og en løs markering bragte Nørreå via et hovedstød på 1-1 og pænt så det heller ikke ud, da tre PIF spillere måtte ty til skub i ryggen for at stoppe en Nørreå spiller i feltet -med straffespark til følge. Mod kampens slutning misbrugte Nørreå en 125 % chance, så deres sejr var fortjent.
Målscorer: Jens Larsen 1

BB-Fårup 2-2 (1-0)

En meget jævnbyrdig kamp hvor BB 2 gange bragte sig foran men lod Fårup komme tilbage med nogle lidt dumme scoringer. Først fik BB ikke clearet en bold i forsvaret men spillede i stedet på tværs lige ind i fødderne på en Fårup spiller som næsten ikke kunne undgå at score. 3 minutter før tid fik Fårup så et frispark lige uden for feltet som blev sparket direkte ind i målmandens side.

Men en fair og godt spillet kamp som vel egentlig retfærdigt nok endte med pointdeling.

Målscorer fra BB: Carsten Fuhlendorff og Hans Larsen