30/09/06
BB-Purhus 2-1 (1-1)

Normalt er denne afsluttende kamp en hyggelig affærre i et afdæmpet tempo hvor det vigtigste er det der sker bagefter. Men til denne kamp kunne Purhus desværre ikke helt få samlet holdet og stillede derfor med et noget forynget hold til denne sidste kamp. Det gav et højt tempo og nogle syngende taklinger ind i mellem.

Kampen blev dog absolut ikke unfair og der var tale om en rigtig god fight.

BB kom foran da Christian flot stak Faber fri og han trillede bolden i mål efter at have rundet målmanden. BBs defensiv stod rigtig godt indtil årets spiller i BB lige ville drible lidt i egen forsvarszone - så blev det 1-1.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage og det blev Christian Brøndum der med sit første mål i år afgjorde kampen.

Ved den efterfølgende afslutningsfest blev Ryan Otkjær hædret som årets spiller og fik overrakt pokalen.

Tak for i år og på gensyn til næste år :-))

26/09/06
PIF - Spentrup 1 3-0 (3-0)
Kampen startede egentlig ganske jævnbyrdig, idet et energisk Spentrup mandskab fremtvang, at PIF forfadt til lange afleveringer frem for at spille bolden rundt. Midt i halvlegen fik PIF hul på scoringen, idet den altid bevægelige Jens Peter fra sin vante plads på højrekanten var en tur på den modsatte kant, hvor han med et godt dybdeløb og et perfekt indlæg med venstrebenet ramte Jens Larsen, så bolden trillede i mål til 1-0. Dette mål satte gang i PIF, som herefter tilspillede sig - og brændte - en række oplagte chancer, indtil Jens Peter igen viste vejen ved med en præcis halvflugter at banke bolden fladt ind ved den ene stolpe uden chance for en sageløs Jacob i Spentru målet. Mod slutningen af halvlegen brød Jens Peter nok engang et Spentrup opspil og efter få afleveringer var Brian spillet så fri, så han ikke kunne undgå at score på et forkølet langskud. Efter pausen fortsatte PIF sit pres, der dog sandsynligvis ebbede ud efter at referenten 10 minutter inde i halvlegen måtte haste videre til andre gøremål. Målscorere: Jens Peter Hansen, Jens Larsen, Brian Åberg hver 1.

Rosendal-BB 0-2 (0-2)Rosendal havde talt om at få styr på Faber den her gang, den mand er farlig! Indirekte var han skyld i BBs første mål og lavede et flot lob over Henrik til 2-0. Kampen startede ellers ok for Rosendal, med en stor chance til Hans Henrik efter indlæg fra fløjen, men i næste angreb scorede BB.
Meget kendetegnende for kampen masser af chancer til Rosendal men ingen mål.
Hans Henrik har nok aldrig haft så mange chancer i en kamp, men heldet var ikke med ham og for den sags skyld resten af holdet.
Det kunne nemt være blevet 3-0 da René lavede et klart straffespark, men heldigvis brændte BB's målmand.

25/09/06
Rosendal-BB 0-2 (0-2)

En lidt sjov kamp hvor tempoet ikke var for højt, hvilket absolut var til fordel for BB. Føringsmålet til 1-0 blev scoret af Ruben Sloth som endelig kom på tavlen efter et langt tilløb med en del chancer. Faber scorede senere i halvlegen på en fremlægning fra Tom.

I 2. halvleg fik Ruben tilkæmpet sig et straffespark men målmanden Jens Kristian valgte at sparke pænt forbi målet og fik travlt med at nå tilbage i buret. Han stod i øvrigt en flot kamp.

Rosendal havde bestemt også deres chancer men enten tog Jens Kr. boldene eller også brændte de selv chancerne.

19/09/06
Spentrup1-Rosendal 0-3 (0-1) Spentrup startede bedst og havde en 100% chance i starten af kampen, men så gik det stille og roligt ned af bakke. Jens fik een chance til upresset at skyde lidt uden for straffefeltet, så stod der 1-0.
2. halvleg blev domineret af Rosendalholdet, endnu et lidt heldigt mål af Jens og et godt mål af Jørgen. Spnetrup holdet manglede lidt troen på at det kunne lykkedes.

18/09/06
BB-Nørreå 2-5 (0-2)

BB blev nærmest blæst ud af banen i de første 15 minutter hvor Nørreå lavede et rigtigt flot langskudsmål helt oppe i "Jakob" og siden fik et hovedstødsmål hvor BB havde trukket offside - desværre manglede der lige en enkelt mand så der var 3 Nørreåspillere der stod i kø for at heade den ind.

Langsomt fik BB sig god kæmpet ind i kampen og anden halvleg var en meget lige affære hvor BB fik rigtig gode kontrachancer og efter en total friløber til Jesper Faber som desværre blev misbrugt havde Michael Larsen mere held med sin afslutning på en friløber. Her fik BB så pludselig færten af at det kunne lade sig gøre og Nørreå spillerne begyndte at skændtes indbyrdes. Desværre trykkede BB spillet for langt frem og blev fanget af de dygtige Nørreå spillere som scorede til 3-1. De 2 sidste mål til Nørreå var nok mere et resultat af et BB hold der hang lidt med hovedet efter en flot fight. De var for nemme og hverken forsvar eller målmand så for godt ud. Til slut fik BB reduceret på endnu en friløber til Jesper Faber.

En flot kamp hvor rækkens bedste hold i år, hvor seniorafdelingen helt tydeligt er lukket i Nørreå, igen viste forskellen selv om BB kæmpede godt og faktisk spillede en god kamp.

12/09/06
Rosendal-Fårup 2-3 (1-2)Som sædvanligt mod Fårup en spændende og fair kamp. Fårup lagde ud med at score på deres 2 første chancer, reelt set havde de ikke mere end en håndfuld chancer i hele kampen så 3 mål må siges at være flot. Rosendal havde ikke et tilsvarende held, dog fik Peter scoret på en af de få vellykkede afleveringer der var.
2. halvleg var en livlig affære med Rosendal som det domminerende hold, men de sidste mål blev begge sat ind efter store fejl i forsvar, de gennemspillede angreb gav ingen resultater.

11/09/06
HH2-BB 1-3

Referenten deltog ikke i aftenens kamp men har fra pålidelig kilde hørt at tempoet ikke var overvældende!! Jesper Faber scorede 2 gange og Lars Lundgaard følte en yderside helt op i krogen.. Det ville jeg godt have set :-)

05/09/06
Rosendal - PIF 1-2 (0-2)
PIF startede med blot 10 mand; havde solen i øjnene plus en strid vind, og spillede alligevel godt og effektivt fodbold, der resulterede i tre gode chancer hvoraf de to blev omsat til mål. Derefter faldt kampens intensitet, idet PIF vel nærmest ventede på deres tur til at få vinden i ryggen. Men så ofte før set kan det være lettere at spille i modvind, og hjulpet af en PIF forventning om at vinden kunne klare det defensive arbejde fik Rosendal en hurtig scoring efter halvlegen og fortsatte med at have overtaget indtil deres kræfter slap op i kampens sidste minutter, hvor PIF havde flere oplagte scoringsmuligheder, der dog ikke blev udnyttet. Målscorere: Jens Larsen og Ole Pedersen

Rosendal-PIF 1-2 (0-2) Purhus er giftige på kontraløbene må vi konstatere! Trods solid overvægt i spil hele kampen igennem lykkedes det kun Rosendal at score 1 mål, og det var endda i det første minut i 2. halvleg hvor Kasper til allersidst fik skudt sig forbi målmanden.

04/09/06
BB-Handest 2-1 (1-1)

BB er bestemt ikke godt spillende p.t. efter en god start på efterårssæsonen med periodevis godt spil er det i de seneste kampe gået støt tilbage.

Dagens kamp mod Handest var absolut ikke præget af godt spil fra nogle af siderne. BBs sejr kan måske forsvares fordi holdet skabte de fleste chancer som dog blev misbrugt primært af undertegnede og Ruben Sloth.

Det startede ellers fornuftigt med et bragende langskudsmål helt oppe i hjørnet af Jens Hjulmand - første mål i år men sikke et!! Handest ville ikke stå tilbage og lavede et lige så flot mål på langskud lidt senere.

I 2. halvleg gik tempoet helt ud af kampen og første i sidste minut lykkedes det Faber at få trillet sejrsmålet i kassen - og dermed lidt oprejsning for de mange spildte chancer i sidste kamp... :-)