Synspunkter & Meninger:

14.11.05

Lars Bang efterspørger mine politiske visioner og resultater. Det overrasker mig, at han ikke ligesom mere end 1.200 andre har kigget ind på http://www.jenspeterhansen.dk/, hvor jeg om noget ganske omfattende fremlægger, hvad jeg står for. For at undgå det sædvanlige plidder pladder om bedre og mere af alting, har jeg på hjemmesiden bl.a. sammenholdt mine holdninger med konkrete handlinger.

Skal vi snakke visioner, der i disse dage kommer i stride strømme som skidt fra en spædekalv, er min vision at skabe den vækst og udvikling, der kan finansiere alle de gode intentioner. Jeg lader det ikke blive ved snakken – helt aktuelt har jeg presset videnskabsminister og samarbejdet med Udviklingskontor og Erhvervsråd om i første omgang at sikre, at Randers bliver nævnt i en rapport om KVLs (Landbohøjskolens) fremtidige organisering og placering. På sigt kunne det dreje sig om 1.700 arbejdspladser og 3.500 studerende.

Hvad angår politiske resultater ville Lars Bang - hvis han ellers sad i Purhus byråd – have oplevet, at der er sket en ændring af kulturen mod mere åben debat og uenighed i byrådssalen. Konkret har jeg stillet forslag om og fået byrådets opbakning til, at bilag til dagsordener i såvel byråd som udvalg ligger offentlig tilgængelige på internettet. Se mere på www.jenspeterhansen.dk

Etiketter: , ,

.: Jens Peter Hansen 14.11.05