Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
28/06/05
FSI-BB 1-1 (1-1)

Som Poul Eigil skriver var det en noget uventet start på kampen da Jesper Faber næsten fra midten af banen scorede direkte på Ole der ligesom vi andre vist ventede et indlæg bag i feltet....

FSI sad på 1. halvleg og det var helt fortjent at udligningen faldt inden pausen - FSI havde flere gode tilbud men Brian Nielsen stod en flot kamp.

I 2. halvleg var det så BB der sad på kampen og med flere store chancer burde have vundet kampen - desværre må undertegnede nok påtage sig den største misbrugte chance :-(

Tak for 1. del og rigtig god ferie til jer alle.

HH2-Rosendal 3-5 (0-1)
Endnu en herlig fodbold aften på Hammershøj station.
Et meget godt kæmpende HH2 hold måtte efter en jævnbyrdig kamp se sig slået, efter at være kommet tilbage i kampen flere gange.
I første halvleg scorede Peter endnu et hovedstødsmål, et ikke så godt hjørnespark fra Landmanden blev flot afsluttet med hovedet uden chancer for Trojkas målmand.
I anden halvleg gik Bernt på mål istedet for Vildmanden, og det startede meget godt, Jens Øland lavede endnu et mål efter en afslutning fra Vildmanden, og så kort efter scorede HH2 2 mål. Vildmanden scorede derefter et mål efter en flot løbetur. Men HH2 havde en angriber der absolut ville lave hattrick uden chancer for Bernt.
Jens Øland og Flemming lukkede kampen til sidst med 2 gode mål. Det ene mål blev scoret efter fremragende aflevering fra Søren Øland.

27/06/05
FSI - BB 1-1 (1-1)

Inden Ole Mandal havde fundet sig til rette i målet, havde Jesper Faber med et langskud i første minut bragt BB foran.
FSI fik udlignet midt i første halvleg ved Jan Sørensen.
Trods flere chancer til begge hold, blev der ikke scoret yderligere, og kampen endte retfærdigvis uafgjort.

14 kampe * 28 points. Målscore: 40-19.

21/06/05
Rosendal-Nørreå 1-1 (0-0)
Søren Øland scorede årets mål på rosendal station i aftes, et flot indlæg fra Nørreå blev helflugtet med vristen ind i eget net forbi Henrik der var total chanceløs.
Det var et godt stykke tid ind i anden halvleg, indtil da havde kampen været på vippen til begge sider. Efter målet kom Rosendal lidt længere frem og Peter udlignede efter flot dribletur igennem Nørreå's forsvar og et lille prik forbi målmanden.
I slutfasen havde Rosendal flere forsøg der burde have givet de 3 point, især Hans Henrik havde en kæmpe afbrænder, han var helt alene med målmanden, godt spillet af Flelsted, og så fik han ikke afsluttet, Nørreå's målmand var både heldig og dygtig i den situation.

BB-Spentrup1 3-0 (2-0)

En varm aften i Bjerregrav....

BB havde spillet og burde nok have scoret flere mål men til gengæld var det nogle gennemspillede mål der blev scoret.

René Krebs gjorde efter mange års fravær comeback på holdet og gjorde det med manér. De to første scoringer blev således sat ind af René. Nu håber vi så at knæet holder...

Det sidste mål blev scoret af Jesper Faber, som nu har scoret i de sidste 3 kampe.

BB slutter foråret af med en kamp på udebane mod Fårup hvorefter der holdes sommerferie.

20/06/05
HH 1 - FSI 5-6 (0-4)

FSI førte 4-0 ved pausen men tog så en gevaldig "slapper" i anden halvleg, som HH 1 vandt 5-2.
Mål for FSI: Robert Stampe 2, Thomas Lund 1, Ove Elgaard 1, Sten Sørensen 1 og Kenneth Pedersen 1.

13 kampe * 27 points. Målscore 39-18.

15/06/05
Spentrup2-Rosendal 3-1 (1-0)
Uden midtbane ingen angreb, det var nok det Rosendal kunne sige bagefter kampen.
Dårligste kamp i år fra Rosendals side af. 3 perfekte mål fra Spentrup af, alle gennemspillet over kanten afsluttende med en aflevering til en mand blank foran mål.
Henrik stod en god kamp med flere flotte redninger, ellers var eneste lyspunkt at forsvaret stod godt i første del af kampen, og at Ole kunne gå hele vejen igennem og score det enlige Rosendal mål til slut, iøvrigt hans første på holdet.

14/06/05
PIF - Onsild 1-1 (0-0)
Er i den "heldige" situation, at min internet forbindelse pt. er død det meste af tiden, så jeg har haft en god undskyldning for ikke at berette om en ærgelig uafgjort mod Onsild. Bolden blev skam spillet godt rundt - af begge hold - men i 1. halvleg førte det stort set ikke til chancer. Der blev løbet for lidt og lagt de forkerte afleveringer. Efter pausen sled Jens Larsen sig igennem det kompakte Onsild forsvar og fik scoret til 1-0, og senere havde han gjort det til 2-0, hvis ikke en forsvarsspiller havde brugt hånden. Vores italienske spiller var hurtig til at tiltage sig rollen som straffesparkskytte, men resultatet i form af et besyndeligt lop af et skud flere meter over målet stod ikke mål med selvtilliden. I stedet for 2-0 blev PIF ramt af en unødvendig udvisning og det efterfølgende pres resulterede i et mål, der nok kunne være blevet annuleret for off-side. Målscorer: Jens Larsen

13/06/05
Handest - FSI 0-2 (0-2)

Efter 2 store nederlag lykkedes det igen FSI at vinde en kamp - uden dog at være overbevisende. Bo Nielsen og Robert Stampe scorede de 2 mål for FSI i første halvleg.
Anden halvleg forblev målløs.

12 kampe * 24 points * Målscore 33-13.

BB-HH1 4-3 (0-2)

BB var ualmindeligt sløve med markeringer som sad mindst 3 meter fra modstanderne i 1. halvleg. På trods af det havde BB flere gode chancer som dog ikke blev udnyttet. HH1 bragte sig foran 1-0 på et mål som Jens Chr. måske nok kunne have klaret... Lidt senere blev det også 2-0 på et klokkeklart straffespark.

I 2. halvleg kom BB med meget mere vilje og kampgejst - Jesper Faber fik reduceret på et lob over den høje målmand og samme spiller fik udlignet på et sjældent hovedstødsmål. Så troede BB at de var klar til at køre sejren hjem men i stedet fik HH1 et noget heldigt mål efter hjørnespark.

Så viste BB moral og kom tilbage igen da Søren Pedersen udlignede på et flot hovedstød efter en flot aflevering fra Hans Larsen. 5 minutter før tid gik Jens Hjulmand solo fra midten og scorede flot til resultatet 4-3.

Men uha hvor det kneb for BB....

07/06/05
Hobro-Rosendal 1-1 (1-1)
Et intenst lokalopgør uden ret mange målchancer til nogen af holdene.
Der blev kæmpet hårdt over hele banen, men hvis kampen havde varet lidt længere ville Rosendal have trukket det længste strå. Slynglerne var meget trætte til sidst, og stod i kø for at blive skiftet ud!
I første halvleg kom Rosendal foran på et flot placeret skud fra Lars, lige inden kunne han have fået straffe, men fortsatte sit løb i straffefeltet og udplacerede målmanden via indersiden af stolpen. Rosendals målmand tog de forsøg der var fra Slynglerne uden problemer, indtil de lavede et flot opspil i venstre side hvor bolden blev løftet over forsvaret og hoppede en enkelt gang og så blev der afsluttet i det lange hjørne uden chance for at Henrik kunne nå den, flot mål.
I anden halvleg havde slynglerne ikke de store chancer, Rosendal havde 2 farlige forsøg, som godt kunne have givet mål.
Flot af dommeren at kunne dømme kampen så godt fra midtercirklen!

06/06/05
BB-Purhus 2-1 (1-1)

En lidt underlig kamp. BB fik skadet 2 spillere meget tidligt i kampen og måtte spille næsten hele 1. halvleg med kun 10 mand. Det gav Purhus et spilovertag men alligevel var det BB der kom foran på et flot mål af Jesper Faber som løftede bolden i mål fra forholdsvis lang afstand.

Det var dog fortjent at Purhus fik udlignet på et lidt tilfældigt mål inden halvlegen var forbi. Undertegnede burde dog have scoret til 2-1 på en meget stor chance i slutningen af 1. halvleg.

I 2. halvleg var det Purhus der havde det meste spil mens BB levede på contrachancer. Kun få sekunder før tid skabte Jesper Faber selv en chance og kørte solo fra midten og scorede sikkert og flot bag målmanden.

Uafgjort havde nok været rimeligt men BB havde for en gangs skyld heldet.

FSI - Spentrup 2 1-4 (0-2)

FSI var i aften chanceløse mod et godt spillende Spentrup 2.
Gæsterne førte 2-0 ved pausen og øgede til 4-0, inden Thomas
Lund fik pyntet på resultatet 1-4.