Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
27/06/06
Nørreå-Rosendal 5-0 (2-0)
Nørreå har nok turnerings stærkeste hold, og det beviste de klart og tydeligt (igen).
Rosendal havde kampen igennem 1 hjørnespark og 4 forsøg på mål, det siger en del om
spilfordelingen. Nok fik Nørreå foræret et par mål men resultatet absolut fortjent.
På trods af modgang holdt Rosendal kampen igennem aftalen om god tone overfor holdkammerater og modstandere. God sommerferie!

26/06/06
Spentrup 1 - BB 2-2 (1-2)

Så er det sommerferie og hurra for det... BB kan slet ikke få det til at køre i øjeblikket. Jesper Faber er blevet opereret og må siges at mangle kraftigt på BB holdet.

Der er absolut intet der er lykkedes i de 2 sidste kampe. I dag spillede holdet faktisk ganske fornuftigt de første 20 min. men herefter scorede Spentrup på deres første angreb. Inden pausen havde Lars Lundgård dog fået udlignet på hovedstød og Carsten Fuhlendorff bragt holdet foran.

Så skulle der være ro på tingene i 2. halvleg men nej, BB holdt helt op med at spille og flytte sig og Spentrup forfulgte ihærdigt chancen og fik udlignet få sekunder før slutfløjtet.

God sommerferie til alle :-)

Spentrup 2 - PIF 1- 3 (0-1)
Så har PIF referenten fundet støvlerne frem igen, og straks slog PIF topholdet. Mon der er en sammenhæng? Næppe - forklaringen ligger nok nærmere i, at Jens Larsen havde fået en marksprøjte ned på benet, hvilket øjensynlig havde haft en gavnlig virkning - han scorede tre gange.

PIF sad tungt på 1. halvleg, hvor Ole Pedersen varslede kampens udvikling ved at sende et langskud på sammenføjningen. Også andre havde oplagte chancer, så PIF kunne sagtens have ført med 3-4 mål ved pausen i stedet for det ene, som Jens satte ind på et fladt langskud. Spentrup kom ikke frem til nogen chancer i den halvleg. Efter pausen kom Spentrup mere med i spillet og længere frem på banen, hvilket er farlig når man er oppe mod den dynamiske duo Jens og Ole, så det blev til 2-0 inden Spentrup kom på tavlen på en god afslutning. Det øgede presset på PIF, der dog med solide kræfter på midtbanen stadig kontrollerede kampen og kunne fodre ole og Jens, hvor sidstnævnte fuldførte sit hat-trick ved at afdrible en mand og derefter igen score fladt på et hårdt og præcist langskud. Målscorer: Jens Larsen 3.

20/06/06
Rosendal-Spentrup2 2-1 (1-0)
Sikke en masse kævl på holdet den her gang, igen!
Men på trods af det og måske på grund af at Spentrup kun stillede med 10 mand, lykkedes det at slå et godt kæmpende Spentrup hold.
Tusen scorede sit andet mål i 10 år, efter et godt indlæg fra højre side af Jørgen.
Og i anden halvleg lagde Cristian en flot aflevering til Kasper som nåede bolden en tåspids hurtigere end Spentrup målmanden og scorede til 2-0.
Pga. generel brokkeri på dele af holdet røg Henrik Mourtisen ud i 10 minutter, og kort efter fik Spentrup reduceret efter klumpspil. Rosendal havde chancer for at komme på 3-1, men i de sidste sekunder fik Spentrup tildelt et straffespark, som de dog brændte, godt presset af Henrik!
Råberiet i kampen blev diskuteret i omklædningsrummet bagefter, og der var enighed om at gøre det meget bedre fremover.

19/06/06
HH1 - BB 2-0 (1-0)

En meget meget ringe indsats af BB i denne kamp hvor holdet vel nærmest var gået på sommerferie.

Efter 2 gode fighterindsatser med knebne sejre var det svært at se fighterindstillingen i denne kamp. HH1 spillede absolut deres chance mens BB må glemme denne kamp og komme hurtigt videre.

13/06/06
Rosendal-Hobro 0-0
Lokalopgøret var ligesom første kamp sidste år en herrefight, kamp over hele banen på trods af varmen, og en meget lige kamp. Vi havde forventet at Hobro ville gøre alt for at hævne 5-0 nederlaget i sidste kamp sidste år, men det lykkedes dem ikke.
Med lidt held havde Jens Øland afgjort kampen i anden halvleg med et godt langskud, men Hobro havde også en 3-4 forsøg hvor Henrik viste at han godt kan stå på mål! Ellers en meget fair kamp med en meget god dommer!

12/06/06
Purhus-BB 3-4 (2-2)

Purhus startede som lyn og torden og bragte sig foran 1-0 uden at BB havde rørt bolden overhovedet!!! Efter en 6-7 berøringer blev en bold spillet i dybden og Troels fik kantet angriberen så der blev dømt straffe. Der gik ikke lang tid yderligere før den var gal igen en lang bold til højre og 2-0 til Purhus. Det så endog meget svært ud for BB. Men så langsomt fik BB bedre fat og luften gik lidt ud af Purhus i varmen og på et indlæg fra Hans Larsen fik Carsten Fuhlendorff så headede et mål ind så der var lidt kontakt igen.

Inden halvleg fik Jesper Faber sig kantet igennem forsvaret og lagt bolden over i det fjerne hjørne og pludselig var det hele lige igen. Faber fik dog også kort efter et gult kort og det var hårde 10 min. for BB men det lykkedes at komme igennem.

I 2. halvleg var det Purhus der havde bedst luft og styrede begivenhederne men BB havde kontrafasen og på en hurtig fremlægning fra Carsten Fuhlendorff fik Faber lobbet bolden over Rauff i målet og 3-2 til BB - en flot scoring af Faber.

Lidt senere fik BB et hjørne som Faber sendte ind i panden af Carsten og så var det 4-2. Jens Larsen tordnede et langskud i nettet og skabte spænding om resultatet. Der blev dog ikke flere scoringer og for anden kamp i træk fik BB en sejr på 4-3 efter en flot fighterindsats.

07/06/06
BB-Rosendal 4-3 (2-1) Meget underholdende kamp med masser af chancer, blot lå BB's scoringsprocent på 70% mens Rosendal nok kun have 30%.
Efter 5 min. kom Rosendal foran efter flot indlæg fra venstre side til en helt udækket René, der scorede med hovedet, derefter gik Rosendal lidt ned i tempo og BB kom ind i kampen. Og BB scorede på 2 ud af 3 chancer efter samme recept; et hurtigt opløb efter massivt Rosendal pres og forbi målmanden med bolden, dog blev det andet mål først til efter hjørnespark (det eneste til BB) hvor Carsten helt udækket kunne bringe BB foran 2-1.
I pausen var vi enige om at den kamp sagtens kunne vindes og trods stort pres kunne BB alligevel slå en hurtig kontra og komme på 3-1, trods flot spil fra Rosendal.
René bragte dog hurtigt balance i tingene med 2 flotte skud/lop over målmanden, og var decideret uheldig med 2 afslutninger på træværket. I de sidste minutter havde Flemming en chance alene med målmanden, hvor marginalen var med BB's målmand, og kort efter var Faber igen igen på spil og gjorde kampen en anelse mindre sjov for Rosendal sekunder før slutfløjtet!

Hobro - Spentrup2 3-1
Hobro var fra starten under pres, men fik efter 10 min. tilkendt et straffe hvor Hobro lidt heldigt kom foran 1-0. Efter et hjørnespark fik Spentrup2 lidt heldigt udlignet - 1-1.
Spentrup2 var ikke kommet helt på plads efter deres scoreing, for 1 min. efter var Hobro kommet på 2-1, ikke noget der var helt tilfredshed med på Spentrups sidellinie.
Herefter var det op af bakke for Spentrup, en masse chancer, og et hårdt pres hvor Hobros forsvar stod utroligt godt. 5 min før tid får Hobro en kontra-chance, Spentrups målmand bliver fanget langt ude af målet og så var kampen lukket.
Michael (Slyngelholdet)

06/06/06
BB-Rosendal 4-3 (2-1)

En lidt underlig kamp hvor BB spillede en god gang fodbold i 1. halvleg hvor Rosendal ikke kom op i tempo. Føringen ved halvleg blev skabt på et kontra mål ved Jesper Faber samt et hovedstødsmål af Carsten Fuhlendorff efter hjørnespark.

BB var rimelig fornøjet ved halvleg med tempoet som bestemt ikke var opskruet, men fra starten af 2. halvleg var det Rosendal der satte tempoet op og pressede BB i bund. På en kontra lykkedes det dog Ryan Otkjær at score til 3-1 efter energisk forarbejde af Jesper Faber. Ryan er ikke helt vant med at være i den ende af banen men med alle de skader BB har i øjeblikket må man spille der hvor der er brug for én. Ryan har dermed en scoringsprocent på ca. 100 :-)

Rosendal blev dog ved med at presse på og fik helt fortjent udlignet til 3-3. Til alt held for BB blev Rosendals klart bedste mand, som indtil da havde scoret alle 3 flotte mål og ramt træværket 2 gange, skadet i situationen og måtte udgå.

Blot 1/2 minut før tid lykkedes det så Jesper Faber på den sidste kontra at score til en ikke helt fortjent sejr til BB på 4-3. Michael Larsen, som for første gang i år ikke scorede, tog et vildt rush op ad venstreflanken med de sidste kræfter og smed et indlæg ind som Jesper Faber fik lobbet over målmanden.

En sjov kamp som måske burde være endt uafgjort - men dejligt med en sejr til BB som virkeligt fightede i dag.