Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
30/05/06
Rosendal-Spentrup1 5-1 (1-0)
Bortset fra en 10-15 minutter i første halvleg, blev der produceret chancer på samlebånd, Rosendal fik spillet bredt godt ud, og Spentrup holdet var uden tro på chancerne. Med lidt held var sejren blevet tocifret.
Alle i angrebet brændte mindst 2 chancer, og uden at nævne navne, var der nok nogen der brændte mange flere ;-)
Tillykke til René med sine 2 første (flotte) scoringer på holdet, som sædvanligt scorede Jens 2 mål og Martin 1.

29/05/06
Nørreå-BB 6-1 (2-1)

Ingen tvivl om det: Nørreå var bare bedst og med mange unge og løbestærke folk var det skadesplagede BB hold stort set chanceløse. Det startede ellers fint med en hurtig scoring til BB da Michael Larsen scorede igen, farlig mand han har scoret i alle de kampe han har deltaget i!!!

Men inden pausen var Nørrå i front efter hurtigt spil op ad banen. I 2. halvleg fik Nørreå scoret med det samme til 3-1 og så var der ikke mere luft i ballonen og resten var ren overlevelse.

Flot spil af Nørreå.

28/05/06
HH2 beklager
Vi vil fra HH2, gerne beklage vores opførsel over for dommeren og BB i forb. Med kampen d. 22. maj!

Det er selvfølgelig helt rigtigt at vi var alt for højt oppe i de to situationer hvor der blev uddelt gule og røde kort. Dette kan ikke accepteres og vi vil drøfte det internt på holdet, så det ikke sker igen.

Med hensyn til stemningen i kampen, synes jeg ikke at HH2 var oppe at køre fra starten, dommeren dømte på en måde som man kan forvente i en oldboyes kamp. Dommeren giver korrekt to gule kort for brok, i forbindelse med det straffe spark som han ikke kunne se. Der blev i pausen aftalt at det ikke kunne betale sig at brokke sig mere, da dommeren havde givet HH2 nogle billige frispark i de sidste 8 min af 1 halvleg.

Der var ikke nogen negative råb, i forbindelse med Bjerregravs scoring.

Grunden til HH2 følte sig snydt igen i 2. halvleg var at en Bjerregrav spiller skubbede en HH2 spiller i ryggen, i HH2´s straffesparksfelt, hvorefter HH2 spilleren lavede en tilsvarende handling , som blev dømt.

Jeg vil på holdets vegne undskylde vores opførsel og der vil blive kraftig påtale til alle spillerne om at det ikke kan accepteres.

Det kan endvidere oplyses at spilleren der har fået rødt kort er blevet i dømt en ekstra spilledags karantæne af HH2 for truende adfærd over for dommeren.

På holdets vegne Erik Hegelund (Nego)

23/05/06
Fårup-Rosendal 2-3 (1-0) Hæ hæ, det var en sjov kamp, nok mest for Rosendal spillerne, mod det Fårup hold der sidste spillerunde slog Hobro 7-2!
Endnu engang en fornøjelse at komme til Fårup. Fårup startede ligesom vi kender dem med meget flot spil og masser af chancer, skud på stolpen, og skud forbi mål, men en massiv dominans i første halvleg gav kun et mål!
Rosendal startede anden halvleg frisk, og Kasper var pludselig alene med målmanden, men en god redning hindrede udligning, og kort efter troede alle kampen var afgjort med een til Fårup scoring, hvor Rosendal forsvaret solgte målmanden.
Så mente Fårup at den kamp var slut, men Rosendal havde nok bedst kondition og vilje, så et hurtigt mål af Jens Øland og et straffespark sat ind af Per, samt endnu en scoring af Jens lukkede en underholdende kamp spillet i en venskabelig atmosfære.

22/05/06
BB-HH2 ????

PINLIGT!!!!!

Det er vel det rigtige ord for det der skete på Bjerregrav Stadion denne mandag aften. Fra første fløjt var HH2 spillerne helt oppe på et alt for højt spændingsniveau.

Undertegnede har i de 5-6 år jeg har deltaget i denne private oldboys turnering aldrig oplevet en sådan opførsel fra spillere der har spillet fodbold i rigtig mange år. Dommerkendelserne gik HH2 imod i nogle tilfælde men slet ikke på et niveau som kunne retfærdiggøre en så massiv tilsvining af kampens dommer. 8 min. før 1. halvleg som HH2 havde domineret blev HH2 snydt for et straffespark da kampens dommer ikke kunne se, at BBs Jens Jensen reddede et forsøg på stregen med hånden. Det fik HH2 spillerne til at gå helt amok og svine dommeren til på en måde som ikke er spillere på denne alder værdig!!! At der kun røg 2 spillere ud var meget billigt sluppet for HH2.

Da BB så i 2. halvlegs start bragte sig foran 1-0 på et mål af Michael Larsen steg tændingen endnu mere hos HH2. I en situation hvor HH2 igen følte sig snydt for et straffespark blev den oppiskede stemning for meget for dommeren som simpelthen fløjtede kampen af 5 min. inde i 2. halvleg....

Som dommeren sagde på vej ned i omklædningsrummet: Jeg er blevet slået ned én gang i min karriere - det ønskede jeg ikke igen.

Jeg kender ikke konsekvenserne af denne opførsel - men jeg håber ALDRIG at opleve noget lignende igen.

PINLIGT
HH2 - DET KUNNE I IKKE VÆRE BEKENDT.

17/05/06
PIF-Rosendal 2-1 (2-1)
Efter 3 sejre i træk kom Rosendal ned på jorden igen, trods klar ovevægt i
spil og chancer blev det til et nederlag på 2-1.
Purhus havde reelt kun 1 forsøg på mål i første halvleg, men godt hjulpet
på vej af Øland og Fjeldsted i skøn forening lykkedes det Purhus at komme
til halvleg med 2-1.
2 halvleg udformede sig som første med masser af Rosendal spil og mange
dårlige afslutninger, så mon ikke der skal lidt justering til i kæderne i
næste runde :-). Purhus skal dog roses for stor fight og en stærk defensiv.

15/05/06
Handest-BB 1-8 (0-4)

Hvad sker der lige med oldboys turneringen i år?? Det er åbenbart kun Rosendal og BB der gider skrive et referat af kampene - det er sgu da for dårligt!!!

Og Keld P var der ikke i aften og er åbenbart ved at trække sig ud - hvorfor nu det??

Nå bortset fra disse små øf var kampen i aften måske ikke så overbevisende som cifrene antyder. Vel var BB bedst og producerede en del chancer men Handest var nu godt med og havde deres chancer som Jens Chr. bare tog sig godt af.

Effektive angreb med dybe stikninger gav BB ro og 4 scoringer ved Michael Larsen 2 og Jesper Faber som lobbede sig til hele 3 scoringer i aften. I 2. halvleg blev det 8-0 ved John Damsgaard og Carsten Fuhlendorff med 2 scoringer. Til sidst var det næsten et skydetelt mod Jens Chr. som virkelig fik lov at bestille noget i dag og til sidst måtte han kapitulere da forsvaret ikke hjalp ham meget.

Men KOM NU LIGE I GANG MED AT SKRIVE LIDT REFERATER - VI VIL DA GERNE VIDE HVORDAN DET GÅR I ANDRE OGSÅ :-)

09/05/06
Rosendal-HH1 3-0 (2-0)Rosendal holdet er ved at få luften igen, der er både luft til at skælde ud og spille fodbold! Egentlig ingen grund til utilfredshed, Rosendal sad 100% på spillet og havde kampen igennem (borset fra første halvdel af 2. halvleg) masser af spil og chancer. 3 udemærkede mål af Martin, Flemming og Peter. Trojka havde kun 1 forsøg på mål kampen igennem.

08/05/06
Onsild-BB 0-3 (0-0)

En forfærdelig bane hvor det var et under at "kun" en spiller måtte på skadestuen... Uegnet til fodbold er vel en underdrivelse.

BB havde gode chancer i 1. halvleg uden dog at kunne score - Onsild havde et enkelt forsøg som Jens Kristian dog fint parerede.

I 2. halvleg fik BB så endelig udnyttet overtaget og fik scoret 3 mål.

Målscorere: Jesper Faber og Carsten Fuhlendorff 2

02/05/06
Handest-Rosendal 1-5 (0-3) Man kunne tydeligt se at Handest var indstillet på at undgå et stort nederlag, så de startede med 10 mand i forsvaret, og længe så det ud til at Rosendal ville få problemer med at komme igennem. Men et fornuftigt skud fra Lange, som målmanden ikke kunne holde røg ud til Vildmanden som sikkert scorede (lige inden havde han brændt en 100% chance). Kort efter scorede Lange et flot langskudsmål uden for målmandens rækkevide. Og Malle scorede lige inden pausen, efter et flot angreb på en aflevering fra Vildmanden.
I 2. halvleg havde Handest fået vendt støvlerne mere rigtigt og de gik mere til den og det gav bonus med et fortjent mål, mens forsvaret snorksov. Dog lukkede Kevin kampen med først en aflevering der blev til et godt skud og gik ind og minuttet efter med et skud der lignede en aflevering men gav mål.

01/05/06
BB-Spentrup2 1-2 (0-0()

En rigtig god kamp hvor spillet bølgede frem og tilbage. Spentrup havde et par chancer som en igen meget velspillende Jens Chr. Larsen i målet tog sig af.

I 2. halvleg var det som om BB havde mest luft og spillede en fornuftig omgang fodbold, den sidste træfsikkerhed var der dog ikke. Bedst som det lignede en 0-0 kamp fik Spentrup en chance da dommeren undlod at fløjte for en offside som typisk ville være dømt i denne række - det var såmænd korrekt nok da spilleren i offside ikke gik efter bolden - BB spillerne stod stille og så fik Spentrup scoret. Umiddelbart efter fik Henrik Moesgaard masser af tid til at score til 2-0 og BB´s reducering til 1-2 kom blot 1 minut før tid hvor løbet var kørt...

Men en fin kamp med masser af intensitet og godt fodboldspil.

Målscorer for BB: Michael Larsen

Onsild-Rosendal 1-3 (1-1)
Resultatet er egentligt misvisende, det burde nok have været 10-0 til Rosendal.
Onsild havde et fornuftigt forsøg hele kampen igennem og det gav mål, mens Rosendal nok havde de første 20 forsøg.
Banen var uhyggelig tung, men alligevel formåede Rosendal at spille forholdsvis godt fodbold. Debutanten Lange (Peter) scorede 2 flotte mål, Vildmanden scorede et heldigt mål, og burde have scoret en del flere.